Bel: +31 (0)20 210 33 34

Strafrechtadvocaat Amsterdam

Strafrechtadvocaat Amsterdam | 020 – 210 33 34

Advocatenkantoor Jonkers & Van Gemert is gevestigd in Amsterdam en is gespecialiseerd in strafrecht. Wij behandelen strafzaken in geheel Nederland en uiteraard tevens bij de rechtbank te Amsterdam.

Strafrechtadvocaat Amsterdam Mr. R. Jonkers

Reeds vroeg in zijn carrière specialiseerde Mr. Jonkers zich in het strafrecht. Na een cum laude afgeronde studie bij het University College Middelburg zette Mr. Jonkers zijn rechtenstudie in Utrecht voort en voltooide deze in Amsterdam. Mr. Jonkers beschikt over een sterk analytisch vermogen en wordt gezien als een zeer bevlogen strafrechtadvocaat. Hij weet het beste resultaat te boeken voor zijn cliënten door strafzaken vanuit diverse creatieve invalshoeken te benaderen.

Strafrechtadvocaat Amsterdam Mr. A. W. Van Gemert

Mr. Van Gemert heeft zijn rechtenstudie afgerond aan de Universiteit van Amsterdam waarbij hij zijn scriptie cum laude afrondde. Vanaf het begin van zijn carrière heeft hij zijn kennis van het strafrecht opgebouwd. Mr. Van Gemert heeft veel ervaring opgedaan bij onder andere advocatenkantoor Spong advocaten en bij de rechtbank te Amsterdam. Door zijn proactieve opstelling en zijn eigenwijze aanpak weet Mr. Van Gemert zijn cliënten optimaal bij te staan. Een strafrechtadvocaat met een sterke mening, gerespecteerd door zowel officieren van justitie als rechters.

Jonkers & Van Gemert Advocaten behandelt strafzaken op onder andere de volgende gebieden:

Cybercrime

Als een van de eerste advocatenkantoren in Nederland specialiseert Jonkers & Van Gemert Advocaten zich in cybercrime zaken. Zowel mr. Jonkers als mr. Van Gemert zijn aangesloten bij The European Platform for Experts on Cybercrime, een internationaal netwerk van Europol dat zich bezighoudt met cybercrime. Onze advocaten beschikken naast gedegen kennis van de technologie over uitgebreide kennis van de wetten en regels omtrent dit gebied. Wilt u meer weten over strafbaarstelling van cybercrime? Klik dan op onderstaande link.

Verdacht van cybercrime

Drugszaken

Wij behandelen strafzaken met betrekking tot zowel softdrugs als harddrugs zoals handelingen m.b.t. cocaïne en XTC, maar tevens Hennep en Hasjiesj. Wilt u meer weten over strafbaarstelling van drugsdelicten? Klik op onderstaande link.

Verdacht van een drugsmisdrijf

Fraudezaken

Bij fraude gaat het om allerlei vormen van bedrog, ofwel het geven van een verkeerde voorstelling van zaken. (Bv: belastingfraude) Wilt u meer weten over strafbaarstelling van delicten op gebied van fraude? Klik dan op onderstaande link.

Verdacht van fraude

Verkeersmisdrijven

Onder het verkeersstrafrecht vallen vele verkeersdelicten zoals ernstige snelheidsovertredingen, roekeloos rijden en doorrijden na een ongeval. Wilt u meer weten over strafbaarstelling van verkeersmisdrijven? Klik dan op onderstaande link.

Verdacht van verkeersmisdrijf

Zedenmisdrijven

Bij zedendelicten gaat het om een seksuele handeling die volgens de wet strafbaar zijn zoals verkrachting, aanranding en illegale prostitutie. Mr. Van Gemert heeft uitmuntende kennis over de werking van toestemming op het gebied van zedenzaken. Mr. Jonkers heeft hierop ook praktijkervaring opgebouwd. In ernstige zedenzaken zal u altijd door zowel mr. Jonkers als mr. Van Gemert bijgestaan worden, zo bent u verzekerd van de beste verdediging. Wilt u meer weten over strafbaarstelling van zedenmisdrijven? Klik dan op onderstaande link.

Verdacht van een zedenmisdrijf

Geweldsmisdrijven

Onder geweldsdelicten vallen delicten inzake geweld tegen personen of goederen zoals openlijke geweldpleging en (zware) mishandeling. Wilt u meer weten over strafbaarstelling van geweldsmisdrijven? Klik dan op onderstaande link.

Verdacht van een geweldsmisdrijf

Wanneer u verdacht wordt van misdrijven op deze gebieden raden wij u aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Onze strafrechtadvocaten kunnen namelijk in het beginstadium van uw zaak al het verschil maken. U kunt ons bereiken op 020 – 210 33 34