Bel: +31 (0)20 210 33 34

Online dienstverlening

Online dienstverlening

De advocaten van Jonkers & Van Gemert advocaten geloven dat een aantal zaken, sneller, efficiënter en goedkoper geregeld kunnen worden, zodat meer tijd besteed kan worden aan zaken die niet geautomatiseerd kunnen worden.

Door geautomatiseerd een dossier aan te vragen of verzet in te dienen tegen een strafbeschikking, kunnen onze advocaten zich concentreren op het dossier, uw verhaal en het verweer in uw zaak.

Ondanks automatisering worden alle brieven met de grootste zorg opgesteld en wordt niets verstuurd voordat het daadwerkelijk door een advocaat is gecontroleerd en ondertekend. Dit zorgt ervoor dat wij op een efficiënte manier hoge kwaliteit kunnen garanderen.

Jonkers & Van Gemert advocaten hecht veel waarde aan uw privacy. Wij zullen uw gegevens bijvoorbeeld niet op de server van onze website laten staan. Bovendien zijn onze website en de formulieren beveiligd met een SSL-encryptieprotocol waardoor de door u ingevoerde gegevens beveiligd worden verzonden.

 

Op dit moment biedt Jonkers & Van Gemert de volgende online dienstverlening:

Online verzet tegen strafbeschikking

  • Het verzet wordt opgesteld en gecontroleerd door een advocaat
  • Het verzet voldoet aan alle wettelijke vormeisen
  • Het verzet kan snel worden ingediend
  • Deze service is gratis

Klik hier om online verzet te laten indienen

.

Online dossier opvragen

  • Het dossier wordt opgevraagd door een ervaren advocaat.
  • Indien het Openbaar Ministerie het dossier weigert te geven, kan een procedure ex art. 30 lid 2 Sv worden gevoerd, zodat u het dossier alsnog kunt krijgen.
  • U heeft de mogelijkheid om het ontvangen dossier met onze advocaat te bespreken.Deze service is gratis


Klik hier om online het dossier te laten opvragen