mr. Van Gemert

vangemert@jonkersvangemert.nl
030 - 240 8008

Aanpak

Mr. A.W. (Noud) van Gemert is een gedreven advocaat en een echte doorzetter. Hij staat bekend om zijn kennis van cybercrime en zijn kenmerkende eigenwijze aanpak. Mr. Van Gemert legt in strafzaken de vinger gelijk op de zere plek en schuift zijn mening niet onder stoelen of banken.

Wanneer u voor uw zaak een advocaat nodig heeft die snel handelt, een sterke mening heeft die door rechters en officieren van justitie wordt gerespecteerd, bent u bij mr. Van Gemert aan het goede adres. Vanaf het moment dat u voor het eerst contact opneemt tot aan het moment dat u in de rechtbank staat, u zal bij mr. Van Gemert altijd zeker weten dat uw zaak onder controle is.

mr. Van Gemert, advocaat mét kennis van techniek.

Achtergrond

Hoewel Noud eigenlijk een echte bèta is, heeft hij gekozen voor een studie rechten. Na voltooiing van zijn bachelor is Noud aan de Universiteit van Amsterdam afgestudeerd op de werking van toestemming in het materieel strafrecht, en heeft deze thesis cum laude afgerond. Ook heeft Noud aan de Universiteit van Toronto gestudeerd.

Noud van Gemert heeft al vanaf het begin van zijn carrière zijn kennis van het strafrecht opgebouwd. Hij heeft ervaring opgedaan bij de rechtbank Amsterdam en bij enkele advocatenkantoren zoals Spong advocaten.

In de afgelopen 5 jaar heeft Noud zich gespecialiseerd in cybercrime. Inmiddels staat hij bekend als een van dé specialisten op het gebied van cybercrime en cryptovaluta. Daarnaast behandelt Noud veel witwaszaken.

Docent Cybercrime

Naast zijn werk als advocaat geeft Noud regelmatig cursussen op het gebied van cybercrime, onder andere bij Bijzonder Strafrecht Academie.

Persoonlijk

Naast zijn werk houdt Noud zich bezig met hardware hacking en het organiseren van gaming-competities.

Zaken van mr. Van Gemert

mr. Van Gemert is als advocaat betrokken bij de volgende bekende zaken:
Lancashire (Silk Road)
Ramatis (Black Shades)
Confido (Cryptvaluta)
Overloon (mensenhandel)
Needilup (Dark Web)
Nocis (witwassen Bitcoin)
Dotter (phishing)
Perryton (Dark Web)
Turtlecreek (phishing)
etc.

Contact

030 - 240 8008
vangemert@jonkersvangemert.nl

mr. Van Gemert in de media