Bel: +31 (0)20 210 33 34

Strafrecht Advocaat mr. R. Jonkers

Strafrecht Advocaat mr. R. Jonkers

Aanpak

Mr. R (Reynier) Jonkers is een bevlogen advocaat met een sterk analytisch vermogen. Vanaf het begin van zijn carrière heeft hij zich gespecialiseerd in het strafrecht. Strafzaken worden door hem vanuit verschillende creatieve invalshoeken benaderd, waardoor hij het beste resultaat voor zijn cliënten weet te boeken.

Mr. Jonkers staat erom bekend dat hij zaken tot op de bodem uitzoekt. Alle achtergrondinformatie die betrekking kan hebben op uw zaak wordt erbij gehaald. Waar anderen stoppen gaat hij verder. Met name in de wat technischere zaken levert dit een groot voordeel op. Mr. Jonkers is daarnaast een uitstekend pleiter die zich altijd van de juiste toon weet te bedienen.

Achtergrond

Mr. Jonkers is cum laude afgestudeerd aan het University College Roosevelt, waar hij zich heeft verdiept in onder meer retorica en mensenrechten. Vervolgens heeft hij zijn rechtenstudie in Utrecht en Amsterdam voortgezet. Buiten het strafrecht heeft mr. Jonkers zich ook op het Internationaal en Europees recht toegelegd. Verder heeft mr. Jonkers tijdens zijn studie stagegelopen bij het Openbaar Ministerie alwaar hij gewerkt heeft aan de bekende Probo Koala zaak.

Na zijn studie heeft mr. Jonkers een tijd voor de landelijke overheid gewerkt. Vanaf zijn beëdiging als advocaat heeft mr. Jonkers een eigen praktijk met veel tevreden cliënten opgebouwd. Sinds 1 mei 2016 heeft hij samen met mr. Van Gemert het kantoor Jonkers & Van Gemert advocaten opgericht. Daarnaast is mr. Jonkers als algemeen secretaris van de Strafrechtswinkel Utrecht actief.

Anderzijds

Naast een natuurlijke voorliefde voor zijn werk leest mr. Jonkers graag over psychologie. Ontspanning vindt hij in hardlopen en kung-fu. Daarnaast heeft hij een grote passie voor goochelen, en verbaast hij menig vriend en collega met zijn kunstgrepen. Mr. Jonkers is net als mr. Van Gemert geboren en getogen in Enschede.

Lidmaatschappen

mr. Jonkers is lid van de volgende verenigingen/organisaties:

  • Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA)
  • Stichting Strafrechtswinkel Utrecht, functie: voorzitter Algemeen Bestuur

Gepubliceerde uitspraken

Onderstaand treft u een aantal door de rechtspraak gepubliceerde zaken van mr. Jonkers

ECLI:NL:RBAMS:2016:7366 (vrijspraak mensenhandel)

ECLI:NL:RBAMS:2017:3217 (teruggave geld ondanks verdenking witwassen)

Contact

+31 20 210 33 34“>T: 020 – 210 33 34
E: jonkers@jonkersvangemert.nl

Wilt u contact via EncroChat of andere versleutelde verbindingen, kijk dan op onze contactpagina.

mr-jonkers-advocaat-strafrecht-amsterdam